Saturday, 1 December 2012

Exclusive Giveaway by Double A

Assalamualaikum. Boring punya pasal, aku pun usha lah sesiapa punya blog. last last jumpa blog Aliya. blog dia cantik and aku suka dia punya header. tak nampak terlalu semak sangat. aku join giveaway ni sbb hadiah hadiah dia menarik lah jugak. daripada aku yang nak gi beli hadiah hadiah mcm tu untuk aku sendiri, memang tak kan beli. duit tak berapa masuk cuti sekolah ni. Korang nak join? Tekan banner yang lawa tu :)

Taggie:

Syarat-syarat:
-Ada blog
-Done follow blog Aliya
-Done like fanpage
-Done follow, like add, klik sponser :) 
-Ni lah post ringkas ni, yang awak tengah baca ni :)
-Done tag 3 org.

Senarai Hadiah:
-Memang awesome k. Join lah, tak rugi punya

Tamat:
16/17 Dis 2012 (panjang lagi masa)

So, jom join? :)

2 comments:

cik sweety said...

hye, BW here :D

SI COMOT said...

jemput join ga nie..banyak hadiah menarik menanti anda.

http://love-berry06.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html